Home / Ispovjesti / EveryPlate pregled: pregled, kako to funkcionira i još mnogo toga

EveryPlate pregled: pregled, kako to funkcionira i još mnogo toga

Uključujemo proizvode za koje mislimo da su korisni za naše čitatelje. Ako kupujete putem veza na ovoj stranici, možemo zaraditi malu proviziju. Evo našeg postupka.

EveryPlate je popularna usluga koja nudi svježe, pristupačne i jednostavne setove za obroke.

Korištenjem EveryPlatea možete odabrati 3-5 obroka tjedno s jelovnika tvrtke, koji sadrži jela koja se mogu pripremiti za samo 30-40 minuta.

Svaka narudžba uključuje karticu s detaljnim uputama, zajedno sa svim sastojcima koji su vam potrebni za početak.

Ovaj članak daje pregled EveryPlatea, uključujući kako on funkcionira i tko bi ga trebao isprobati.
Osnove

EveryPlate je pretplatna usluga za obrok koja pruža sve što vam treba za uživanje u svježim i ukusnim večerama kod kuće.

EveryPlate je pristupačniji od mnogih sličnih usluga i nudi komplete za obroke za samo 4,99 USD po porciji, bez obzira na to koliko obroka ili porcija odaberete.

Također možete potpuno prilagoditi svoj jelovnik i odabrati jedan od 13 jedinstvenih recepata svaki tjedan kako biste ga prilagodili svojim ukusima.

Tjedne kutije sadrže kartice s receptima i sastojke, što olakšava razbijanje domaćih obroka koji su spremni za jelo u samo 30-40 minuta.

Također možete jednostavno preskočiti tjedan dana do 5 dana prije svake isporuke, što je prikladna opcija za one koji imaju zauzet raspored.
Odabir obroka

EveryPlate sadrži rotirajući tjedni jelovnik s 13 recepata.

Možete odabrati između tri do pet obroka tjedno, od kojih svaki sadrži dvije ili četiri porcije, ovisno o vašim potrebama.

Većina recepata sastoji se od izvora proteina s povrćem i škrobom, poput krumpira, tjestenine, kus-kusa ili riže.

Iako EveryPlate trenutno ne udovoljava nikakvim određenim prehrambenim ograničenjima, svaki tjedni jelovnik obično sadrži dvije do tri vegetarijanske opcije.

Prilikom prijave također možete odabrati svoj odabir obroka kako biste stvorili vlastiti prilagođeni tjedni jelovnik.
Sastojci

EveryPlate koristi visokokvalitetne sastojke iz različitih dobavljača iz cijele zemlje.

Svaka narudžba uključuje većinu sastojaka potrebnih za svaki recept, uključujući meso, proizvode, začinsko bilje, začine, škrob i umake.

Imajte na umu da će vam možda trebati i neke osnovne sastojke za određene recepte, poput soli, papra, maslaca ili ulja za kuhanje.

Uz to, imajte na umu da EveryPlate koristi uglavnom konvencionalne sastojke, što možda nije idealno za one koji vole jesti organsko.
Okus i svježina

EveryPlate obroci osmišljeni su tako da budu obilni, zasitni i ukusni.

Zapravo, svaki recept sadrži sastojke namijenjene pojačavanju okusa konačnog proizvoda, uključujući začinsko bilje, začine, umake i namaze.

Pored toga, kutije se šalju pomoću izoliranih obloga, obloga s ledom i rashladnih materijala, koji pomažu osigurati svježinu tijekom prijevoza kako bi se povećala kvaliteta.

Dijetalnost

Kako bi troškovi bili niski, EveryPlate trenutno zadovoljava samo one koji su na redovitoj dijeti.

Iako nudi dva do tri vegetarijanska obroka tjedno, ne nudi mogućnosti za one koji slijede vegansku, ketogenu, paleo, bezglutensku ili siromašnu ugljikohidratnu dijetu.

Uz to, iako EveryPlate na svom jelovniku pruža pojedinosti o nutricionističkim informacijama, sastojcima i potencijalnim alergenima za svaki obrok, možda neće biti prikladan za one s ozbiljnom alergijom na hranu ili netolerancijom zbog rizika od unakrsne kontaminacije.
Gubitak težine

EveryPlate ne nudi obroke ili jelovnike koji su posebno usmjereni na mršavljenje.

Međutim, detaljne informacije o nutricionističkim činjenicama dostupne su na mreži za svaki recept, a obroci obično daju između 500–1000 kalorija po obroku.

Stoga hoćete li smršavjeti tijekom upotrebe EveryPlatea ovisi o tome koje obroke odaberete i kako izgleda ostatak vaše prehrane.

Bez obzira na to, EveryPlate vam može olakšati uključivanje više domaćih obroka u vašu prehranu, što bi moglo poboljšati gubitak kilograma i poboljšati kvalitetu prehrane.

Prema studiji u preko 11 000 ljudi, oni koji su jeli domaća jela najmanje 5 puta tjedno imali su 28% manje šanse da imaju prekomjernu težinu i 24% manje šanse da imaju visok postotak tjelesnih masti od onih koji su jeli domaća jela manje od 3 puta tjedno (1Pouzdani izvor).

Štoviše, drugo istraživanje pokazalo je da je jedenje više domaćih večera tjedno povezano s većim poštivanjem prehrambenih smjernica kod 437 odraslih (2Pouzdani izvor).
Cijena

EveryPlate se reklamira kao “America’s Best Value Meal Kit”, a kutije su dostupne za samo 4,99 USD po porciji, bez obzira na broj obroka ili porcija koje odaberete.

Paketna naknada od 8,99 USD također se primjenjuje na svaku narudžbu za otpremu.

Prema EveryPlateu, tvrtka je u mogućnosti ponuditi ove pakete obroka po niskoj cijeni čineći manja prilagođavanja opcija izbornika i pakiranja kako bi smanjila troškove.
Usporedba s konkurentima

Dostupne su mnoge druge usluge koje su usporedive s EveryPlateom.

Na primjer, večera je slična usluga pribora za jelo koja je posebno popularna zbog pristupačnosti.

Kao i EveryPlate, Dinnerly je mnogo jeftiniji od većine ostalih setova za obroke na tržištu, s cijenama od samo 4,29 dolara po porciji.

Međutim, Dinnerly kategorizira obroke na temelju određenih kriterija i nudi širu paletu opcija, uključujući obroke s niskim udjelom ugljikohidrata, niskokaloričnim, vegetarijanskim, bez mliječnih proizvoda i djeci.

Kućni kuhar još je jedna usluga zasnovana na pretplati koja pruža tjedne pakete obroka već od 6,99 USD po porciji.

Iako je kućni kuhar nešto skuplji od EveryPlatea, možda je bolja opcija za one s određenim prehrambenim ograničenjima.

Zapravo, prilikom prijave, HomeChef prikuplja podatke o vašim prehrambenim potrebama i sklonostima koje koristi za predlaganje obroka koji bi vam se mogli svidjeti.

Ipak, možete se miješati i kombinirati s punog jelovnika, koji uključuje vegetarijanska, ugljikohidratna ili kalorijska jela, zajedno sa svježim i jednostavnim opcijama koje su u potpunosti pripremljene.
Preporuka

EveryPlate je dobra opcija za one koji se nadaju uštedi vremena na pripremi obroka i u prehranu uključuju više domaćih večera.

To bi moglo biti posebno korisno za one s ograničenim proračunom, jer nudi komplete za obrok uz djelić cijene mnogih drugih sličnih usluga.

Međutim, to možda nije najbolji izbor za one koji imaju prehrambena ograničenja ili ozbiljne alergije na hranu.

Možda također nije idealno za ljude koji više vole jesti organsko ili one koji traže uslugu obroka dizajniranu posebno za mršavljenje.

Uz to, jer većini obroka treba 30-40 minuta za pripremu, oni koji su vremenski ograničeniji možda bi voljeli usluge koje nude i potpuno pripremljena jela.
Donja linija

EveryPlate nudi svježe, aromatične i pristupačne pakete obroka koje lako možete pripremiti kod kuće.

To bi mogla biti dobra opcija za one koji se nadaju uživati ​​u više domaćih obroka, a istodobno će razjasniti svoje kuharske vještine.

Međutim, također sadrži ograničenu raznolikost obroka i može biti neprikladan za one sa određenim prehrambenim ograničenjima ili ozbiljnim alergijama na hranu ili netolerancijom.

About samir

Check Also

Kako poboljšati raspoloženje uz YouTube Karaoke

Za svoj 21. rođendan priredio sam veliku karaoke zabavu s prijateljima. Napravili smo oko milijun ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *