Home / Informacije / 6 najboljih usluga dostave smrznutog obroka u 2020

6 najboljih usluga dostave smrznutog obroka u 2020

Kratki uvid u najbolje usluge dostave smrznutog obroka

Najbolje za mršavljenje: BistroMD, Diet-to-Go
Najbolji vegan: Daily Harvest
Najbolji bez glutena: svježe
Najbolje za keto ili paleo dijetu: Paleo u pokretu
Najbolje za starije odrasle: Čarobna kuhinja

Smrznuti obroci prikladne su mogućnosti obroka koje zahtijevaju vrlo malo pripreme ili kuhanja obroka.

Međutim, mnogi smrznuti predjelo kupljeno u trgovini nije najzdraviji ili najbolji ukus. Ti su obroci često teško obrađeni, sadrže umjetne konzervanse, arome i boje.

Nadalje, može biti teško pronaći opcije koje odgovaraju vašim specifičnim prehrambenim potrebama.

Ipak, postoje usluge dostave smrznutih obroka koje nude praktičnost smrznutih obroka, ali sadrže visokokvalitetne sastojke i izvrsne okuse.

Osim toga, za razliku od mnogih drugih usluga dostave hrane, usluge smrznutog obroka dolaze u potpunosti sastavljene i kuhane. Dakle, umjesto sjeckanja i kuhanja, sve što trebate učiniti je staviti jedan u mikrovalnu ili pećnicu.

Usluge dostave smrznutog obroka na ovom popisu odabrane su na temelju kvalitete njihovih sastojaka, raznolikosti opcija hrane i mogućnosti prilagođavanja određenoj prehrani.

Evo 6 najboljih usluga dostave smrznutog obroka 2020. godine.
RESURSI ZDRAVSTVENIH LINIJA
Sudjelujte u našem besplatnom kvizu o dijeti s tri pitanja

Naša besplatna procjena rangira najbolje dijete za vas na temelju vaših odgovora na 3 brza pitanja.
Healthline je odabrao najbolje usluge dostave smrznutog obroka
Najbolje za mršavljenje
BistroMD

BistroMD je 2005. godine osnovala dr. Caroline Cederquist, specijalistica za bariatrijsku kirurgiju, certificirana od strane odbora, BistroMD pomaže ljudima da smršave više od 15 godina.

Za razliku od ostalih usluga dostave obroka koje jednostavno nude jedan plan obroka s smanjenim kalorijama, BistroMD nudi i program smanjenja kilograma za muškarce i žene, kao i planove mršavljenja prilagođene dijabetesu, menopauzi, bez glutena i za srce.

Ako niste sigurni koji je plan pravi za vas, BistroMD pruža smjernice. Na temelju nekih osnovnih podataka koje pružate o sebi, osoblje registriranih dijetetičara tvrtke BistroMD radit će s vama kako bi vam pomoglo u odabiru plana i kalorijskih ciljeva koji odgovaraju vašim ciljevima mršavljenja.

Iako je usluga usmjerena na ljude koji žele smršavjeti, također možete surađivati ​​s jednim od njihovih dijetetičara kako biste prilagodili svoj plan održavanja kilograma.

Osim odabira plana, imate mogućnost odlučiti između pet ili sedam dana cijelog programa, koji uključuje sva tri obroka za dan, ili plana koji uključuje samo ručak i večeru.

Bez obzira na to koju opciju odaberete, možete odabrati prilagodbu odabira obroka svaki tjedan. S više od 150 obroka na izbor, BistroMD olakšava uživanje u raznolikosti iz tjedna u tjedan.

Uz jelovnik bez glutena, BistroMD navodi da može primiti i druge alergene iz hrane.

Nakon prijave, upozorite korisničku službu na alergiju na hranu i tim će ukloniti sve stavke koje sadrže alergen iz vašeg plana.

Međutim, važno je napomenuti da se svi obroci pripremaju u istoj kuhinji. Stoga, zbog potencijalne unakrsne kontaminacije, možda neće biti idealno za one s teškim alergijama na hranu.

Također je važno napomenuti da BistroMD nije dobra opcija za one koji su vegani. Iako nude vegetarijanski jelovnik, trenutno nemaju mnogo izbora obroka prilagođenih veganima.

Za one koji dijetaju malo ugljikohidrata, plan za dijabetes ograničava neto ugljikohidrate na najviše 25 grama po obroku i 15 grama ili manje po međuobroku. Međutim, obroci nisu namijenjeni prehrani s vrlo malo ugljikohidrata kao što je keto dijeta.

Svaki brzo smrznuti obrok dizajniraju liječnici i registrirani dijetetičari, a kuhari pripremaju prije nego što ga pošalju na kućni prag. Sve što trebate učiniti je podgrijavati obroke 5 minuta ili manje u mikrovalnoj pećnici.

Obroci dolaze u spremnik koji se može reciklirati s biorazgradivom i kompostibilnom izolacijskom oblogom. Svaki obrok dolazi u plastičnoj ladici bez mikrovalne pećnice i bez bisfenola A (BPA).
Cijena

Sedam dana cjelovitog programa, koji uključuje 7 doručaka i ručkova plus 6 večera, trenutno košta oko 142 dolara, a iznosi oko 7 dolara po obroku.

Ako više volite primati 7 ručkova i večera, a nema doručka, to košta 120 USD, odnosno oko 8,50 USD po obroku.

Iako je BistroMD jedna od najpristupačnijih opcija po obroku, za narudžbe unutar kontinentalnog dijela SAD-a postoji i dodatnih 19,99 USD.
Diet-to-Go

Osnovana 1991. godine, Diet-to-Go nudi smrznuta jela koja su dizajnirani od strane registriranih dijetetičara i kuhara kako bi stvorili zdrave i ukusne mogućnosti koje vam mogu pomoći u mršavljenju.

Svi su obroci bez konzervansa, pripremljeni u kuhinji certificiranoj od Ministarstva poljoprivrede Sjedinjenih Država (USDA), smrznuti i svaki tjedan dostavljani na kućni prag.

Kupci dobivaju postavljeni izbornik koji se mijenja iz tjedna u tjedan. Međutim, odabir obroka možete zamijeniti nakon što je narudžba poslana. Ovisno o vašem planu, možete dobiti pet ili sedam dana hrane tjedno i dva ili tri obroka dnevno.

Obroci stižu potpuno kuhani i mogu se podgrijati pomoću mikrovalne pećnice, tostera, konvencionalne pećnice ili kuhala na pari. Osim toga, za razliku od nekih drugih usluga, Diet-to-Go također nudi sve priloge i začine koji su vam potrebni za svaki obrok.

Prilikom prijave kupci mogu birati jedan od četiri plana.

Jelovnik za ravnotežu, Izbornik za uravnoteženje dijabetesa i Vegetarijanski jelovnik nutritivno su uravnoteženi i kontroliraju kalorije.

Nadalje, ova tri jelovnika također kontroliraju natrij, ugljikohidrate i kolesterol u skladu sa smjernicama Američkog udruženja za srce, Američkog udruženja za rak, Američkog udruženja za dijabetes i Akademije za prehranu i dijetetiku.

Četvrti plan je Keto-Carb30. Također je kontroliran kalorijama i zamjenjuje ugljikohidrate zdravim mastima kako bi osigurao ne više od 30 grama neto ugljikohidrata dnevno.

Međutim, važno je napomenuti da Diet-to-Go trenutno ne nudi opcije bez glutena ili vegane.

To također nije najbolja opcija za one s teškim alergijama na hranu, jer se svi obroci pripremaju u istoj kuhinji, a alergeni se ne mogu filtrirati prilikom odabira izbornika.

Napokon, iako se koriste neki organski sastojci, neprikladno je za one koji vole jesti isključivo organsko.

Cijena

Trošak Diet-to-Go varira ovisno o planu, broju kalorija i količini hrane tjedno, s popustima za veće narudžbe.

Ovisno o vašem planu i broju obroka, svaki Diet-to-Go obrok košta 8,50–14 USD. Za sve tjedne narudžbe naplaćuje se dodatnih 19,98 USD.

Trenutno Diet-to-Go nudi 20 USD popusta na prvu isporuku.
Najbolji vegan
Dnevna berba

Daily Harvest usluga je dostave smrznutog obroka na bazi biljaka, bez glutena i konzervansa, s više od 80 mogućnosti odabira.

U početku osnovan kao usluga smrznutog smoothieja, Daily Harvest sada se proširio i uključio razne zobne zdjele, chia zdjelice, latte, zdjele za berbu, somune, zalogaje, pa čak i sladolede na bazi biljaka.

Svi njihovi predmeti sastoje se od voća i povrća, a uključuju i drugu visokokvalitetnu hranu na biljnoj bazi, poput orašastih plodova, sjemenki, cjelovitih žitarica i mahunarki.

Tvrtka izravno surađuje s poljoprivrednicima i svoje sastojke opisuje kao promišljene. Trenutno je 95% sastojaka organskih sastojaka, a svi proizvodi ne sadrže konzervanse, aditive i punila.

Za razliku od ostalih usluga, ne postoji postavljeni izbornik koji vam se šalje svaki tjedan. Umjesto toga, kupci biraju koliko i koje stvari bi željeli primati na tjednoj ili mjesečnoj bazi.

Trenutni planovi uključuju tjednu dostavu od 9, 12 ili 24 opcije ili mjesečnu isporuku s 24 predmeta. Kao rezultat toga, Daily Harvest je dobra opcija ako želite dodati nekoliko obroka na biljnoj bazi u svoju redovitu rotaciju.

Međutim, možda nije najbolja opcija ako tražite uslugu dostave koja će vam osigurati sve obroke tijekom dana.

Budući da većina predjela sadrži manje od 400 kalorija po obroku, ovisno o tome koliko stavki naručite, možda ćete ipak trebati kupiti dodatnu hranu koja će zadovoljiti vaše dnevne potrebe za kalorijama i hranjivim tvarima.

Također je važno napomenuti da kupci moraju osigurati vlastite tekućine za pripremu nekih predmeta, uključujući smoothieje, latte, juhe te zdjelice od zobi i chia.

Iako su informacije o prehrani i alergenima dostupne za svaku stavku, trenutno ne možete filtrirati stavke na temelju prehrambenih potreba ili preferencija.

Trenutno se kartonske kutije, šalice, izolirane vrećice sa suhim ledom i posude mogu reciklirati i / ili kompostirati. Uz to, od travnja 2020. Daily Harvest najavio je da radi na tome da se njihova ambalaža 100% može reciklirati.

About samir

Check Also

Prednosti terapije bojama koje pojačavaju raspoloženje

Prošlo je otprilike mjesec dana karantene, a ja sam sjedila u svojoj dnevnoj sobi osjećajući ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *